Jubileum 40 jaar FGL: Interview met Else de Bont

Door: Patrick Moonen, FGL
Op: zaterdag 18 november 2023

Op 19 oktober 2023 werd "Jubileumbijeenkomst Inclusie" van Federatie Gehandicaptenorganisatie in Limburg georganiseerd. Voor het 40-jarig bestaan van FGL is een interview gehouden met Else de Bont en de lokale omroep. Het interview kunt u hier terug luisteren.  FGL kijkt terug op een succesvolle middag, waarin de lokale inclusie op gemeenteniveau in Limburg centraal stond. 

Deze middag heeft FGL veel informatie gedeeld over "Inclusie op gemeenteniveau" waarvan de basis ligt bij het "VN-verdrag gehandicapten", "rechten van de mens" en "iedereen doet mee". Er is sprake van voortgang bij gemeenten en platforms, tegelijkertijd is er om verschillende redenen nog veel winst te behalen. FGL wil dan ook graag de rol vervullen om onze doelgroep in Limburg te verbinden en elkaar te versterken, ook op het vlak van inclusie. Onder het motto: Met elkaar, voor elkaar. 

Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor deze geslaagde jubileummiddag, waarin veel  ervaringen, tips en suggesties met elkaar zijn gedeeld om verder te werken aan een inclusieve samenleving waarin iedereen er toe doet.

Bron:  

Delen via...