Horst aan de Maas: Ontdek Talent en Samen Zijn

Door: Patrick Moonen, FGL
Op: woensdag 29 november 2023

Ontdek Talent en Samen Zijn op het Evenement voor Internationale Dag voor Mensen met Beperking - met speciale verschijning van Sinterklaas

Op zondag 3 december, ter ere van de Internationale Dag van Mensen met een Beperking, nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan een bijzonder evenement dat het talent en de saamhorigheid viert. Het evenement, voor mensen met en zonder beperking, zal plaatsvinden in De Wingerd in Sevenum van 13.30 tot 17.00 uur, en wordt georganiseerd op initiatief van Jeroen Gommans en Michaela Vernooij, beiden betrokken bij G-debat Horst aan de Maas.

Dit inspirerende evenement brengt mensen met verschillende achtergronden samen om de diverse gaven en kwaliteiten van onze gemeenschap te vieren. We geloven sterk in het stimuleren van talentontwikkeling en het creëren van een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om zijn/haar eigen unieke gaven te delen.

Wat kunt u verwachten tijdens dit evenement?

  • Talentpresentaties: Mensen met beperkingen krijgen de kans om te schitteren en hun gaven te tonen.
  • Inspirerende Ontmoetingen: Laat u inspireren door verhalen en ervaringen van anderen, en ontdek nieuwe mogelijkheden voor uw eigen talentontwikkeling.
  • Samen Genieten: Geniet van optredens en demonstraties van zowel mensen met als zonder beperkingen, en ervaar hoe we samen een hechte gemeenschap kunnen vormen.

En vergeet niet dat we een speciale gast verwachten: Sinterklaas zal ook langskomen om deze dag nog specialer te maken! Daarnaast zullen de Boem Boxband, Altied Noeit Te Laat en Hay Fleuren optredens verzorgen om de sfeer nog feestelijker te maken.

Dit evenement biedt een kans om te leren, te inspireren en samen te zijn. We moedigen iedereen aan om deel te nemen, of je nu zelf een beperking hebt of niet. Samen kunnen we een wereld creëren waarin iedereen kan stralen.

Evenementdetails:

  • Datum: Zondag 3 december
  • Tijd: 13.30 - 17.00 uur
  • Locatie: De Wingerd, Sevenum
  • Toegang: Gratis inclusief kop koffie / thee en lekkers

Kom en vier met ons op deze speciale dag de kracht van diversiteit en verbondenheid! Help ons dit geweldige evenement bekend te maken en nodig anderen uit om mee te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anita de Blok …….

Samen met veel anderen zijn wij enthousiaste pleitbezorgers voor gelijke kansen en het stimuleren van de talenten van mensen met beperkingen. Wij geloven in een wereld waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te bloeien, ongeacht verschillen. Onze missie is om gelijkheid te bevorderen en een positieve verandering in de gemeenschap te bewerkstelligen.

Informatie en aanmelden

Bron:

  • Werkgroep Internationale Dag van Mensen met een Beperking Horst aan de Maas
  • Burger Advies Raad
  • Dorpsraad Horst

 

Delen via...