Enquête AWH-Z: FGL-ervaringsdeskundige winnen cadeaubonnen

Door: Patrick Moonen, FGL
Op: zaterdag 13 juli 2024

FGL werkt mee in het onderzoektraject academische werkplaats hulpmiddelen en zelfredzaamheid”. De onderzoektrajecten en methodieken worden ontwikkeld en uitgevoerd door Zuyd Hogeschool Limburg; Universiteit Maastricht, Burgerkracht Limburg en FGL. Het betreft hier een onderzoekprogramma dat door ZonMw wordt gefinancierd. 

FGL wil met haar mede- en samenwerking het cliëntenperspectief verankeren in onderzoeksprogramma’s, dat onderzoek doet naar de bruikbaarheid, bereikbaarheid en toegankelijkheid van (zorg)voorzieningen voor mensen met beperkingen en/of chronische aandoeningen. Juist de mening en de ervaringen van de cliënten zelf zijn cruciaal in het gebruiken van hulpmiddelen.

‘Één van de onderzoeksprogramma’s is het ontwikkelen van een relevante vragenlijst voor cliënten en professionele zorgmedewerkers die inzicht moet geven in het verstrekkingenproces en gebruik van hulpmiddelen. De vragenlist moet niet alleen relevant, maar ook begrijpbaar en leesbaar zijn voor de groepen die de vragenlijsten invullen

De winnaars van de digitale cadeaukaarten van Euro 20,- per stuk zijn:

  • Theo Roumen
  • Josien Corsten
  • Jeanne Konings
  • Corrina Sipkema
  • Marian Daenen

Van harte gefeliciteerd voor de winnaars en wij danken alle deelnemers voor hun inbreng. In het najaar van 2024 wordt het onderzoek voortgezet met een nieuwe vragenlijst AWH-z. 


 

Bron: 

Delen via...