Rolstoelvaardigheidstraining in Venlo

19 april 2024
10:00 - 12:00
Venlo
Rolstoelvaardigheidstraining in Venlo

Contact

Patrick Moonen
penningmeester@fgl-limburg.nl
FGL

Verdere info

Wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel is het wel zo fijn als je weet hoe je er veilig mee kan omgaan. Het Wheelchair Skills Team komt weer naar Limburg om trainingen te geven. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de rijvaardigheid en het dagelijks gebruik van de rolstoel. Deze training is gericht op mensen die gebruik maken van een handbewogen rolstoel. Maak je gebruik van een andere rolstoel? Neem dan contact met ons op om te kijken wat mogelijk is.

Voor wie?

Voor mensen die het grootste gedeelte van de dag gebruik maken van een rolstoel. Deze training is bedoeld voor mensen die nog niet eerder aan deze trainingen hebben deelgenomen. Mocht je wel al eerder hebben deelgenomen en behoefte hebben aan een vervolgtraining of het opnieuw volgen van deze training? Laat het ons dan weten.

Let op!
Dit project wordt gefinancierd door Iedereen Kan Sporten Noord-, Midden- en Zuid-Limburg waardoor alleen mensen wonende in de volgende gemeenten kunnen deelnemen: Peel & Maas, Horst aan de Maas, Venlo, Beesel, Gennep, Bergen, Venray, Weert, Nederweert, Leudal, Maasgouw, Roermond, Roerdalen, Echt-Susteren, Heerlen, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld, Kerkrade, Landgraaf, Sittard-Geleen, Beek en Stein. Woon je in een andere gemeente? Neem dan contact met ons op en informeer bij jouw gemeente of ze de training willen vergoeden.

Lees verder en Flyer rolstoelvaardigheidstraining

 

Bron: 

Delen via...