Praat Mee Tafel "Zorg in de Mijnstreek"

12 december 2023
17:00 - 21:00
Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen
Praat Mee Tafel "Zorg in de Mijnstreek"

Contact

Patrick Moonen
penningmeester@fgl-limburg.nl
FGL

Verdere info

De zorg in onze regio staat onder druk. Zo is er bijvoorbeeld meer vraag naar zorg, maar zijn er niet genoeg zorgmedewerkers. We willen graag samen met burgers op zoek naar oplossingen die bij onze regio passen. Jouw mening is dus heel waardevol. Doe je mee?

Praat Mee!
Jij bent van harte welkom bij de Praat Mee tafel ‘Zorg in de Mijnstreek’. Samen met andere burgers kan jij hier jouw mening, ervaringen en ideeën delen over de zorg en gezondheid. Je hoeft geen speciale kennis of ervaring te hebben. Iedereen kan meedoen. De meningen van burgers en zorgpartijen brengen we samen. Daarna onderzoeken we wat we samen beter kunnen dan alleen. Op 12 december is de eerste bijeenkomst. Op 12 december is de eerste bijeenkomst.

Er wordt gezorgd voor een lichte maaltijd. Als dank voor jouw bijdrage krijg je na afloop een cadeaubon van 30 euro. 

We hopen je te zien op 12 december! Samen maken wij de toekomst van de zorg in de Mijnstreek.

Ik wil meepraten

Waarom een Praat Mee tafel?
In september 2023 hebben Zuyderland en zorgverzekeraar CZ beloofd met verschillende mensen te praten over de toekomst van ‘de Zorg in de Mijnstreek’. Er is ook een zogenaamde 'Regietafel' opgericht met bestuurders vanuit verschillende organisaties, zoals Zuyderland, CZ, Burgerkracht Limburg, huisartsen en Ambulancezorg Limburg. Zij willen graag van jou weten wat belangrijk is voor burgers van de Mijnstreek als het gaat om zorg en gezondheid. 

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze praatmee tafel? Wij hebben veel informatie voor je verzamelt op onze website. Heb je na het lezen van deze informatie nog andere vragen?

Bron:    

Delen via...