OPCI bijeenkomst Cochleair Implantaat

16 juli 2024
19:30 - 21:30
Posterholt
OPCI bijeenkomst Cochleair Implantaat

Contact

Patrick Moonen
penningmeester@fgl-limburg.nl
FGL

Verdere info

Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) organiseert informele bijeenkomsten, waarbij belangstellenden samen komen om vragen te stellen, ervaringen omtrent het cochleair implantaat te delen en informatie te verzamelen. Wat mag je verwachten? Ontmoeting met mede-CI-dragers, luisteren naar ervaringsverhalen en het delen van adviezen. Kom je in aanmerking voor een CI of overweeg je een CI? Juist die ervaringsverhalen zijn waardevol. Niemand anders dan ervaren CI-dragers zijn beter in staat om te vertellen hoe het is om te horen met een CI.

Je krijgt ook informatie over het CI-traject. Wat mag je van een CI verwachten of juist niet? Hoe revalideer je na de implantatie? Kan je weer telefoneren? Hoe is het om met CI naar muziek te luisteren? Is dat voor iedereen mogelijk? Kortom, allerlei informatie om een goede afweging te maken voor jezelf. Wil je kennismaken met mensen met een CI? Heb je vragen over het gebruik van je CI of andere hoor- hulpmiddelen voor het CI? Overweeg je een CI en wil je er wel eens wat meer over weten? Meld je dan aan!

Onafhankelijk

OPCI is volledig onafhankelijk, niet gebonden aan CI-leveranciers of andere partijen. Een merkadvies tijdens een huiskamerbijeenkomst is daarom ook zeker niet aan de orde!

Meer informatie & aanmelden


 

Bron: 

Delen via...