Inclusieve arbeidsmarkt: Meet&Greet in Roermond

04 april 2024
13:30 - 16:00
TheaterHotel De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA Roermond
Inclusieve arbeidsmarkt: Meet&Greet in Roermond

Contact

Patrick Moonen
penningmeester@fgl-limburg.nl
FGL

Verdere info

Onbeperkt aan de Slag is er voor iedereen die graag aan het werk wil, maar door een arbeidsbeperking wel wat hulp kan gebruiken.

Wel of geen doelgroepenregistratie en wel of geen uitkering: dat maakt bij Onbeperkt aan de Slag niet uit. Het gaat erom dat je gemotiveerd bent en openstaat voor een leuke baan. Natuurlijk in een functie die het beste past bij jouw wensen. Maak daarom snel een profiel aan.

 

Bij Vebego Participatie (aanwezige werkgever) zetten we ons elke dag in voor een samenleving waarin iedereen een waardevolle rol vervult. Ons doel is om de grootste sociale ondernemer te worden in facilitaire dienstverlening in Nederland.

Met diverse locaties verspreid over het hele land, zijn we op zoek naar gedreven aanpakkers - onze gewaardeerde collega's - die samen met ons willen bijdragen aan een inclusieve samenleving.

Ontdek de mogelijkheden voor passend werk in de schoonmaak, gebouwenbeheer en onderhoud. Benieuwd naar wat Vebego Participatie voor jou kan betekenen? Neem snel een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of ontmoet ons op 4 april op de Meet&Greet in Roermond.

Vanaf 4 maart 2024 kunnen belangstellende werkzoekende zich hier aanmelden

Belangstellende bedrijven met een open blik voor mensen met een beperking kunnen zich nu al voor de Meet&Greet aanmelden.


 

Bron: 

Delen via...